måndag 3 maj 2010

Aloha

Nu börjar jag äntligen att se slutet på pluggeriet för denna termin. Hemtentan avklarad och bara några småprylar kvar. Duktig Idiot kan man titulera sig själv och klappa sig lite välmenat på axeln, eller i rumpan om man tycker det är trevligare. Har genom denna kursen Humor och Hälsa börjat begripa att jag skulle behöva garva lite mer, oftare och hjärtligare. Det är vetenskapligt konstaterat att Humor gör oss friskare och får oss att hantera livet på ett bättre sätt. Det är däremot inte helt konstaterat att vi lever längre(svårt att få till vettiga forskningsresultat dock), man har exempelvis studerat en grupp riktigt humoristiska personer under en längre tid, och det visade sig att de dog som flugor:)
Nu tror man att det kan bero på att dessa tog livet lite med en klackspark och kanske utsatte sig själva för lite större risker, det var förmodligen av den anledningen de dog snabbare än de lite torrare och tråkigare människorna. Men hörrni, de levde förmodligen fullt ut, och garvade! Vad väljer man , ett booooring skitlångt liv, eller ett aningen kortare men skojigare, rikare liv?
Det är lite lurigt faktiskt. Själv vill jag säga ett kort, kuligt liv ofcourse! Men ändå lurar det en tråkmåns i mig som säger: Akta dig, det där är farligt, slå dig inte, se till att leva säkert åtminstone tills du är 99.
Hej hopp, gummisnopp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar